Uživo: Crna Gora – Ukrajina 16:16 (II četvrtina)

Najbolji košarkaši Crne Gore dočekuju Ukrajinu u nastavku kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine, a dešavanja iz Nikšića pratite u tekstualnom prenosu na našem portalu.

Tok utakmice:

I četvrtina – 16:13 za Crnu Goru nakon uvodnog kvartala. Staložena igra naše selekcije, a posebno se ističe Ivanović koji je već na 10 poena.

8.minut – Zvezdan Mitrović pokušava sa dva centra da se suprotstavi rivalu i da igru ispod obruča. Košem Filipa Barovića “crveni” su došli do 13:9.

5.minut – Pet vezanih poena Nikole Ivanovića, jedna trojka. Na drugoj strani Svjatoslav Mihaljuk je dva puta pogodio, 7:6. Zasad su Ukrajinci nadmoćni u skoku, posebno ofanzivnom.

3.minut – Dosta promašaja na početku meča. Crna Gora je povela poenima Bojana Dubljevića, da bi Ukrajina tek poslije 150 sekundi došla do prvog koša, za izjednačenje, 2:2.

“Crveni” nakon poraza od Turske u Ankari imaju imperativ trijumfa, pošto bi u slučaju novog negativnog rezultata šanse za plasman na SP u Kini bile minimalne.

Crna Gora igra protiv direktnog konkurenta, ekipe koja je prije tri dana na domaćem terenu nadigrala favorizovanu Španiju te tako došla do učinka 4-3.

Naš selektor Zvezdan Mitrović je dugo radio u Ukrajini, dobro poznaje večerašnjeg rivala, a čini se da je dobro spremio i svoje momke za ono što ih očekuje.

“Igra Ukrajine se bazira na tri osnovna nosioca Judžina Džetera, Svjatoslava Mihajljuka (22 poena protiv Španije) i Vjačeslava Kravcova”, istakao je u najavi meča bek Petar Popović.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor