Uprava policije o dešavanjima na Cetinju: Nismo propustili žensku osobu u blokiranu zonu

Uprava policije tvrdi da tokom nemilih dešavanja na Cetinju, u petak kada je Vuk Borilović ubio deset osoba, policijski službenici nisu u blokiranu zonu propustili žensku osobu, koju je navodno nakon toga usmrtio Borilović, što su danas objavili neki mediji.

“Prema podacima sa kojima raspolaže Uprava policije, a na osnovu do sada preduzetih mjera i radnji, ne proizilazi činjenica je jedna osoba ženskog pola ušla u zonu blokade i da je nakon toga lišena života od strane V.B. (34)”, naveli su iz policije.

Iz Uprave policije napominju da zatečeni činjenicom da i pored njihovih upornih apela da se svi navodi provjeravaju sa Upravom policije “imamo optužbe ovakvih razmjera na račun policijskih službenika koji su, rizikujući i svoje živote, postupali u skladu sa zakonom i procedurama.”

“Apelujemo na građane da sva saznanja u vezi događaja na Cetinju podijele sa Upravom policije ili nadležnim tužilaštvom, kako bi sve činjenice u vezi navedenog događaja bile dostupne nadležnim organima”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor