U Domu zdravlja na Cetinju pružaće psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih

Pozivamo sve da kontaktiraju Dom zdravlja i iskoriste ponuđenu stručnu podršku, zaključuje se u saopštenju

Dom zdravlja na Cetinju će u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja organizovati psihološko – psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta.

Kako je najavljeno, podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje.

Stručni tim koji je zadužen za pružanje psihološko – psihijatrijeske podrške sačinjavaju Ana Đuranović, specijalista psihijatar, Aleksandra Ražnatović, specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.

Terimini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 7 do 14 sati, a pored zakazanog termina jedinica za mentalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 7 do 14 sati.,

– Porodice nastradalih pretrpjele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuđenu stručnu podršku- zaključuje se u saopštenju.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor