Search
Close this search box.

UP: U Bijelom Polju i Beranama procesuirano više osoba, pronađena marihuana i kokain

Bjelopoljska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.T. (23) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Oni su pojasnili da je policija u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, prema, kako su kazali, naredni Višeg suda u Bijelom Polju izvršili pretres objekta stanovanja koji koristi S.T.

“Pretresom su pronađena i oduzeta četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i sedam manjih pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana”, piše u saopštenju.

Iz UP-a je saopšteno da je policija u Beranama podnijela prekršajnu prijavu protiv J.R. zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

“Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana”, dodali su.

Prema njihovim riječima službenici ovoga Odjeljenja krivično su procesuirali i D.M. i M.G., zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

“D.M. je lišen slobode i on se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, a protiv M.G. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa”, zaključili su.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor