United Medija kupila Pink M u Crnoj Gori

United Medija, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink M. Pink M je kanal sa nacionalnom pokrivenošću i visokom gledanošću u Crnoj Gori.

„Veoma smo zadovoljni što je Pink M postao dio portfolija United Medije. Naši gledaoci su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Medija dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink M programa. Naši gledaoci mogu da se raduju sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom.“ – izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

 

Već od jeseni, Pink M će sa ponosom predstaviti prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog takmičenja  Evropske fudbalske unije. Osim ovog takmičenja, Pink M planira da prenosi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Fudbalska poslastica koja će biti ekskluzivno emitovana na našem kanalu biće Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020, koje će se igrati u 12 evropskih gradova.

Gledaoci će pronaći vrhunsku zabavu uz nove formate Grand produkcije.

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora „Na granici“, koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor