Ulcinj: Pet krivičnih djela zbog zauzimanja zemljišta; Krivična prijava zbog marihuane

Pripadnici policije u Ulcinju su protiv L.B (30), G.P. (41), N.V. (51), S.V.(41) podnijeli krivične prijave za pet krivičnih djela protivpravno zauzimanje zemljišta.

Foto: maestral.co
Foto: maestral.co

Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulicinju policija je podnijela krivične prijave protiv njih zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih djela protivpravno zauzimanje zemljišta.

Prema riječima policije, ova lica su kako se sumnja, u periodu od 2010. do 2019. godine, zauzimala zemljište na lijevoj obali Ade Bojane, odnosno u zoni Morskog dobra, i na tim zemljištima izgrađivali objekte bez odobrenja nadležnog državnog organa.

Nadalje, jedna osoba krivično odgovara za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, gdje je ulcinjska policija podnijela krivičnu prijavu protiv E.I. (16) iz Ulcinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

E.I. je, prilikom kontrole od strane službenika policije, odbacio pakovanje sa sadržajem marihuane, koju je prethodno kupio od nepoznatog lica. Pronađeno je oko 30 grama marihune, saopštili su iz Uprave policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor