U prekidu željeznički saobraćaj na dijelu pruge Beograd-Bar

Danas u 00.35 sati došlo je do kvara na kontaktnoj mreži i nestanka napona na dionici pruge Prijepolje – Prijepolje TeretnaZbog kvara na kontaktnoj mreži na pruzi Prijepolje – Prijepolje Teretna, u prekidu je željeznički saobraćaj na ovoj dionici barske pruge.

Ekipe „Infrastrukture železnice Srbije“ su na terenu i rade na sanaciji kvara na kontaktnoj mreži na ovom dijelu barske pruge, ali s obzirom da je potrebno popraviti vozne vodove u dužini od oko petsto metara, procjena je da će sanacija ovog dijela pruge trajati do sjutra uveče, ukoliko ne bude nepredviđenih teškoća.

Danas u 00.35 sati došlo je do kvara na kontaktnoj mreži i nestanka napona na dionici pruge Prijepolje – Prijepolje Teretna.

Željeznička kompanija za prevoz putnika „Srbija Voz“ tokom noći organizovala je autobuski prevoz za putnike vozova koji su saobraćali između Beograda i Bara. Tako su putnici koji su vozom sinoć krenuli iz Beograd Centra za Bar, njih 85, autobusima prevezeni iz Priboja do Bijelog Polja, dok su putnici iz voza koji je saobraćao iz Bara za Beograd (njih 98) autobusima prevezeni do Priboja.

„Infrastruktura železnice Srbije“ nastoji da u što kraćem roku popravi kvar na ovom delu barske pruge, navodi se u saopštenju, uz izvinjenje putnicima.

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor