U Bijelom Polju uhapšena dva muškarca: Pronašli marihuanu pa nasrnuo na policajca

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika, pronašli marihuanu i procesuirali dvije osobe – saopšteno je iz Uprave policije.

Hapsenje

Policija je u Bijelom Polju izvršila kontrolu S.D. i kod njega pronašla manju količinu opojne droge marihuana. 

– Kriminalističkom obradom policijskih službenici su došli do sumnje da je S.D. opojnu drogu nabavio od lica D.L.  Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju slobode je lišen D.L. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga – saopšteno je iz Uprave policije.

Navedeno je da je pretresom stana osumnjičenog lica pronađena je opojna droga marihuana spakovana u pvc pakovanja, namjenjena tzv. uličnoj prodaji i vaga. 

– Prilikom operativne obrade D.L. je fizički nasrnuo na policijskog službenika o čemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv D.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti – navodi Uprava policije.

Izvor:Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor