TOB: Studijska posjeta predstavnika medija iz Slovenije

Predstavnicima medija je predstavljeno prirodno i kulturno-istorijsko nasljeđe grada „između dvije čarobne obale“, i to: Stari Bar, Stara maslina i Virpazar

Nakon brojnih studijskih posjeta medija Baru, koje su organizovane tokom ovog i prethodnog mjeseca, uslijedila je još jedna, koju je realizovala Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom.

Ovom prilikom, Bar su posjetili predstavnici medija iz Slovenije, među kojima su bili Večer mediji d.o.o, Reporter, Siol.net i Primorske novine.

Predstavnicima medija je predstavljeno prirodno i kulturno-istorijsko nasljeđe grada „između dvije čarobne obale“, i to: Stari Bar, Stara maslina i Virpazar. Tokom posjete Virpazaru upriličeno je i krstarenje Skadarskim jezerom i posjeta lokalnoj vinariji u Godinju. Nakon toga, slovenački novinari  su obišli Stari Bar i iskazali oduševljenje Starom čaršijom i šetnjom starobarskom kaldrmom.

Gosti su čak i u Sloveniji čuli za tradicionalno obilaženje oko stabla Stare masline, pa su i oni imali priliku zamisliti želje. Na kraju ih je dočekao domaćinski ručak u ‘Olive Garden Camp’ u Bartuli.

– Ivan Kovač, v.d. izvršnog direktora, poželio je dobrodošlicu ovoj studijskoj grupi i izrazio nadu da ćemo imati veliki broj turista sa tog emitivnog tržišta. Novinari iz Slovenije su postavljali najviše pitanja vezanih za zaleđe Bara, kojim je ova grupa bila posebno impresionirana – ističe se u saopštenju Stručne službe TOB-a.

izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor