Search
Close this search box.

“Svi su dali predloge za resore, URA sabotira dogovor”

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić saopštio je da su predstavnici Demokratskog fronta (DF) i Demokrata dali svoje predloge za resore za koje su zainteresovani, te da su isto uradili i iz GP URA. Naglasio je da su tokom pauze u razgovorima predstavnici GP URA održali konferenciju za medije i saopštili, kako je rekao, niz neistina.

“U toku današnjeg sastanka imali smo potpunu konkretizaciju, nakon čega je data pauza do 13:30 časova.  Čuo sam više neistina od kolega iz GP URA. Kolege iz DF su dali svoje predloge za resore za koje su zainteresovani, a isto su uradile i kolege iz Demokrata i GP URA. Zapisali smo sve i dali pauzu, koja i dalje traje”, kazao je Milačić.

Ocijenio je da je “ovo što sada radi URA klasična sabotaža dogovora”.

“O kakvom zlatnom glasu pričamo? Mi treba da vodimo državu, nije to fudbal, zlatni gol i slično, moramo da pokažemo strpljenje, mudrost i odgovornost prema građanima. Ako ovo znači da oni neće doći na sastanak u 13:30 pod izgovorom da čekaju naš dogovor, onda je to nastavak opstrukcije Dritana Abazovića”, zaključio je Milačić.

Prethodno je izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić pozvao je kolege iz Demokratskog fronta (DF) i Demokratske Crne Gore da se dogovore i kažu šta misle da pripada koaliciji “Crno na bijelo”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor