Sutjeska poražena u Razgradu: Rezultat težak za revanš

Fudbaleri Sutjske poraženi su na gostovanju u Razgradu od Ludogoreca sa 2:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šteta za našeg šampiona koji je 70 minuta bio odličan na terenu. Milija Savović je odlično postavio svoju ekipu koja je igrala disciplinovano i organizovano u defanzivi protiv bogatijeg protivnika.

Osjećalo se u vazduhu da bi Sutjeska mogla neporažena da se vrati iz Razgrada, ali onda je pao prvi gol, praktično više kao splet nesrećnih okolnosti.

Santana je probao iz daljine, lopta se odbila od jednog igrača u korner, odakle je Jankov tukao glavom sa prve stative. Giljen je odbranio taj šut, ali se lopta nesrećno namjestila na gol crti i bivši fudbaler Boragofa, Santana je samo sproveo u mrežu. Ta situacija se desila u 74. minut.

I onda taman kad je izgledalo da će u Sutjeska u Nikšić da donese ipak koliko toliko povoljan rezultat, u 91. minutu  Santana je uputio pas, a ovosezonsko pojačanje iz Platensea, Matijas Tisera je rutinski savladao Giljena.

Biće teško našem predstavniku u revanšu, uz hendikep da ne igraju na svom terenu već na podgoričkoj „DG Areni“, ali ostaje nada da će dati sve od sebe da iznenade bugarskog šampiona.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor