Suljević demantuje da je osnivač i direktor u svojoj NVO

Nakon teksta na našem portalu , da je potpredsjednika opštine Bijelo Polje Ernada Suljevića, predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović nezakonito postavio za predsjednika i člana Komisije za raspodjelu sredstava NVO, jer je član, ovlašćeno lice i osnivač NVO,,Demokratski progres”, oglasio se u listu,,Dan” i Suljević.

Potpredsjednik opštine Bijelo Polje Ernad Suljević

Ernad Suljević demantuje da je osnivač i direktor u svojoj NVO,,Demokratski progres”, optužujući Euromost da vrši pritisak na Komisiju za raspodjelu sredstava NVO.

On poručuje da ovakvim i sličnim pritiscima pokušavaju da utiču na rad komisije, poručujem da ćemo nastaviti da radimo povjerene poslove u skladu sa zakonom i propisima, kazao je Suljević za Dan.

Portal sjevercg je danas proverio i na Vladinom sajtu,http://www.dokumenta.me/nvo/ registratoru NVO koji je javan, gdje još stoji da je Suljević i ovlašćeno lice i direktor, kao i član njegove organizacije.

Nevladina organizacija,,Euromost“ je podnijela još jednu tužbu Upravnom sudu, ovaj put  na nezakoniti Javni konkurs za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata nevladnih organizacija za 2020. godinu, koji je potpisao potpredsjednik opštine Bijelo Polje, koji je ujedno i ovlašćeno lice i osnivač NVO,,Demokratski progres“, što je suprotno Odluci na koju se pozvao, a to je Odluka o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za finansiranje projekata nevladinih organizacija.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor