SPP: Nastavićemo graditi državu razvijenih institucija, demokratije, solidarnosti i društvene odgovornosti

Svim građankama i građanima naše države, čestitamo 21. maj – Dan nezavisnosti Crne Gore, poručuje se u saopštenju Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori.

Foto: sppcg.me
Foto: sppcg.me

Jubilej obnove nezavisnosti, ove godine proslavljamo u uslovima obnovi jačanja institucija sistema i konačnog snažnog iskoraka ka uspostavi pravne države, u uslovima obnovljanja napora za punopravno članstvo u Evropskoj uniji, poručuju iz Stranke.

Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori: “21. maja 2006. godine Crna Gora je obnovom nezavisnosti trasirala svoj put ka zajednici slobodnih evropskih naroda. Taj čin slobode potvrdio je želju i volju naroda za samostalnom i demokratskom Crnom Gorom.“

– Uprkos brojnim izazovima nastavićemo da gradimo državu razvijenih institucija, demokratije, solidarnosti i društvene odgovornosti, poručuje se u saopštenju.

“Naša vizija građanske, nezavisne i slobodne Crne Gore temelji se na prosperitetu svih građana i svih dijelova naše države što do danas na žalost nije bio slučaj te je stoga naša obaveza da svu energiju usmjerimo u tom pravcu.“ – zaključuje se iz SPP.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor