Search
Close this search box.

SNP: Ostavljamo nadležnima da dokažu da li je Jovanić zaista kriv za ono što mu se stavlja na teret

Socijalistička narodna partija Crne Gore očekuje od tužilačkih i pravosudnih organa da temeljno i savjesno preispitaju odgovornost danas uhapšenog predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića u svim sumnjivim i kontroverznim slučajevima koji se vežu za njegovo ime, navodi se u njihovom saopštenju.

Jovanić je, zbog brojnih sumnjivih odluka, već godinama označen kao neko ko svoj posao ne obavlja po zakonu, navode iz ove partije dodajući da je danas saopšteno da je uhapšen pod sumnjom da je organizator kriminalne grupe koja je, zloupotrebom službenog položaja i drugim krivičnim djelima, oštetila državu za više desetina miliona eura.

SNP CG: ”Držimo se ustavne odrednice da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. U tom smislu, ostavljamo nadležnim institucijama da nepristrasno i objektivno postupe u ovom slučaju i da dokažu da li je Blažo Jovanić zaista kriv za ono što mu se stavlja na teret.”

Ono što je sigurno je da će SNP nastaviti da se bori za vladavinu prava uvijek i na svakom mjestu i da će dati puni doprinos da pravda pokuca na svačija vrata, bez obzira o kome se radi, poručili su kroz svoje saopštenje iz ove partije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor