Sjutra kontrolno saslušanje predstavnike Vlade i tužilaštava

Predsjednik Odbora Momo Koprivica kazao je da je želja Odbora da rasvijetli sva pitanja o toj temi i da javnost bude upoznata sa svim činjenicamaČlanovi Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu obaviće sjutra kontrolno saslušanje predstavnika Vlade i tužilaštava, povodom ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku Marku Miljkoviću.

Na sjednicu su pozvani postupajući tužilac Vukas Radonjić, tadašnji i sadašnji rukovodioci Osnovnog državnog tužilaštva Nikola Boričić i Duško Milanović, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Predsjednik Odbora Momo Koprivica kazao je da je želja Odbora da rasvijetli sva pitanja o toj temi i da javnost bude upoznata sa svim činjenicama.

– Sumnja se da su pojedini policijski i državni službenici postupali u interesu jednog kriminalnog klana u odnosu na drugi, što je nezabilježeno. Cilj je da se rasvijetli ovaj slučaj i da vratimo povjerenje u institucije i pravosudne organe – kazao je Koprivica.

Izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor