Sjutra besplatne knjige i članarina za studente

Svi crnogorski studenti, bez obzira da li studiraju na državnom ili privatnim univerzitetima, moći će sjutra da se besplatno učlane u 17 narodnih biblioteka, saopšteno je iz crnogorskog Univerziteta.

Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore (UCG) i ove godine će obilježiti Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama – 5. oktobar, programom pod nazivom Biblioteke za studente.

„Svi crnogorski studenti, bez obzira na to da li studiraju na državnom ili privatnim univerzitetima, moći će da se besplatno učlane u 17 narodnih biblioteka, u srijedu, zahvaljujući inicijativi Centralne biblioteke da narodne biblioteke u Crnoj Gori i ove godine podrže ovaj program“, kaže se u saopštenju.

Studenti UCG i ostali korisnici Centralne biblioteke moći će sjutra da dobiju po jednu knjigu iz fonda viškova CUB i Biblioteke Skupštine Crne Gore.

„Ova akcija će biti organizovana u okviru Bibliotečkog info ugla CUB u zgradi tehničkih fakulteta u Podgorici od 10 do 14 časova“, kaže se u saopštenju crnogorskog Univerziteta.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor