Sin Nikole Sarkozija oženio Baranku

Sin Nikole Sarkozija, bivšeg predsjednika Francuske, Luj Sarkozi, oženio se Barankom Natali Husić a ceremonija vjenčanja organizovana je u Provansi. Sajt actualnewsmagazine.com prenosi da je već godinama Luj Sarkozi u vezi sa Natali Husić, rođenom u Crnoj Gori. Navode i da Natali živi između Vašingtona i Njujorka i upoznala je Luja Sarkozija u Sjedinjenim Državama, a ona je model i glumica.

Po pisanju sajta actualnewsmagazine.com, vjenčanje je održano 24.septembra a Luj, koji ima 25 godina, sudbonosno „da“ izrekao je u prisustvu svojih roditelja i brojnih porodičnih prijatelja.

Mladenci su pozvali svoje prijatelje i njihove porodice na ceremoniju koja je održana u opštini Gord, divnoj opštini na jugoistoku zemlje.

Саркози и Хусић Sarkozi i Husić (Foto: Instagram )

Na društvenim mrežama podijeljene su fotografije snimljene tokom ceremonije, i to je bila i prilika da se vidi da je Luj Sarkozi okružen roditeljima.

Nikola Sarkozi je doputovao sa svojom suprugom Karlom Bruni i njihovom ćerkom Đulijom, dok je Sesilija Atias došla iz Njujorka, gdje sada živi.

„Vjenčanje Luja Sarkozija i Natali Husić u Gordu. Čestitamo mladencima. Nakon dolaska gospođe Pompidu (kao prve dame) da otvori Vazarelijev muzej 1970. godine i kupovine imanja u našem selu od strane Fransoa Miterana 1972. godine, Gord i dalje prima bivšeg predsjednika Republike u Sali časti u našem zamku”, napisao je predsjednik opštine u naslovu fotografija, ponosan što je proslavio ovaj brak.

Хусић се бави и глумом Husić se bavi i glumom (Foto: Instagram )
https://www.facebook.com/richard.kitaeff/posts/10229308349633662
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor