Selin Dion otkazala ostatak svjetske turneje

Popularna pjevačica Selin Dion saopštila je da otkazuje ostatak svjetske turneje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, piše CNN.

epa06089971 Canadian singer Celine Dion performs on stage during a concert at the Stade de Suisse in Bern, Switzerland, 15 July 2017. EPA/ANTHONY ANEX EDITORIAL USE ONLY

Pjevačica je rekla da se oporavlja od „teških i konstantnih grčeva mišića“, koji su je ometali prilikom nastupa.

Ona je zbog istog zdravstvenog problema u oktobru 2021. otkazala i nastup u Las Vegasu, a od tada se oporavljala planirajući da turneju nastavi 9. marta.

„Srce mi je slomljeno zbog ove situacije. Moj tim i ja smo radili na novom nastupu proteklih osam mjeseci i to što neću biti u mogućnosti da izađem na scenu ovog novembra, rastužuje me i više nego što to mogu riječima opisati. Posebno mi je žao što moram da razočaram sve one obožavaoce koji su planirali da dođu u Las Vegas. Ali sada moram da se usredsredim na svoje zdravlje kako bi mi uskoro bilo bolje. Želim da se izvučem iz ovoga što prije“, poručila je kanadska pjevačica preko društvenih mreža u oktobru, kada je otkazala koncerte zakazane za početak novembra u Las Vegasu.

Kako je objavljeno, Dion pati od „akutnih i trajnih grčeva mičića“ zbog čega nije u mogućnosti ni da prisustvuje završnim probama.

Ostatak njene svjetske turneje bio je pomjeren za 12. april, ali pjevačicin tim ljekara odlučio je da je otkazivanje ipak najbolja opcija. Zbog toga su ona i njen tim bili primorani da otkažu ukupno 16 koncerata.

„Nadala sam se da ću se oporaviti, ali čini se da moram da budem strpljivija i da pratim režim koji su mi ljekari preporučili“, saopštila je Dion i dodala kako s nestrpljenjem iščekuje momenat kada će se ponovo susresti sa svojim obožavaocima.

Izvor: antenam.net

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor