Search
Close this search box.

Rožajac pri hapšenju pištoljem prijetio policiji

Rožajska policija uhapsila je N.T. (61) iz tog grada, kojeg su potraživali radi izdržavanje kazne zatvora, na koju je osuđen zbog krivičnog djela ucjena u produženom trajanju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, N.T. je pronađen u porodičnoj kući, gdje su policijski službenici došli jutros kako bi ga priveli na izdržavanje kazne zatvora. Policija je imala saznanja da se N.T. vratio, budući da se skrivao od momenta izvršenja krivičnog djela.

„Prilikom lišenja slobode N.T. je pružao otpor, uzeo je pištolj koji je repetirao prijeteći policijskim službenicima da mu ne prilaze. Policijski službenici su ga potom savladali i lišili ga slobode, uz upotrebu sredstava za vezivanje. Od njega je oduzet pištolj u ilegalnom posjedu odnosno sa oružnim listom istekle važnosti koji je glasio na ime ovog lica“, saopštila je Uprava policije.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da je N.T. ovom prilikom počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu policijskih službenika.

„N.T. je priveden u ZIKS radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam mjeseci na koju je osuđen u decembru prošle godine zbog KD ucjena u produženom trajanju“, saopštila je Uprava policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor