Search
Close this search box.

Radulović: Dugo smo čekali ovakvu pobjedu, ovo je samo početak

Liga nacija

Velika pobjeda fudbalera Crne Gore u Rumuniji, jedna od najvećih na gostovanjima do sada.

,,Sokoli“ su slavili 3:0 u četvrtom kolu Lige nacija, uz het-trik Stefana Mugoše.

Crna Gora držala čas fudbala u Bukureštu

– Neka slave navijači, dugo su čekali ovaj momenat. Od starta vjerujem u ovaj tim, trebalo nam je vremena jer ne može se ništa preko noći. Nijesmo imali kontinuitet igranja u najjačem sastavu, ali vjerovao sam u ovu grupu igrača i pokazali se ispravnim ono što smo uradili u Finskoj. Htjeli smo da sačuvamo svježinu za ono što nas je čekalo. Igrači su najveći pobjednici, hvala im. Ovo je veliki podstrek za dalje – rekao je selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

– Skautirali smo ih izvanredno. Igrači su besprekorno obavili sve zadatke, zatvorili smo im bočne igrače koji su najopasniji, a transformacija je bila ubitačna. Poveli smo na vrijeme, odbrane Mijatovića dale su nam mirnoću, a kasnije nijesmo htjeli povučemo. Plod toga je ova pobjeda od 3:0. Ovo je samo početak. Imamo dobru atnosferu pred mečeve u septembru.

Nastavio je podgorički stručnjak da niže pohvale na račun igrača.

– Ovi momci imaju karakter, borbeni duh. U pripremi meča sam rekao da smo Rumune u Podgorici nadigrali u svim segmentima, da ne treba da se povlačimo bez obzira na brojne izostanke. Igrali smo hrabro, onako kako možemo, sada treba nadograditi ovu grupu onima koji nedostaju, to je ono što sam tražio – grupu od 30 igrača koja može u svakom trenutku da odgovori zahtjevima na ovom nivou – poručio je Radulović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor