Search
Close this search box.

Pronađeno 40 grama droge, oduzeti predmeti pretresom stana biće upućeni na vještačenje

Nikšićka policija uhapsila je osobu koja se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. D.J. (30) je kontrolisan u jednom ugostiteljskom objektu i kod njega je pronađeno pet pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana.

Foto: besnopile.rs
Foto: besnopile.rs

Policija je, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice. Pronađeno je jedanaest pvc pakovanja, kao i manja količina razasute opojne droge marihuana, vaga za precizno mjerenje i pribor za pakovanje. Opojna droga ukupne težine oko 40 grama, kao i predmeti oduzeti su od D.J. i biće upućeni u Forenzički centar u Danilovgradu radi vještačenja.

Sprovedena kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je D.J. kupovao opojnu drogu marihuana koju je prepakivao u manja pakovanja i vršio tzv. uličnu distribuciju u manjim količinama.

Po nalogu postupajućeg tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici D.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepvlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U martu i aprilu nikšićka policija je protiv 15 osoba podnijela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor