Search
Close this search box.

Produžetak radnog vremena u primorskim gradovima

Odlukom Ministarstva unutrašnjih poslova, a u cilju što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima u susret turističkoj sezoni, predstojećim izborima za odbornike, te usljed povećanog broja zahtjeva, u područnim jedinicama i filijalama za upravne poslove, državljanstvo i strance MUP-a u primorskim gradovima radno vrijeme će biti produženo.

Foto: rtcg.me
Foto: rtcg.me

Imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima, od srijede 4. maja 2022. godine do 1. avgusta 2022. godine, područne jedinice i filijale u opštinama: Herceg Novi, Kotor, Tivat, Bar, Budva i Ulcinj, radiće u periodu od 7 do 17 sati, dok će se usluge građanima, turistima i privrednicima pružati u periodu od 8 do 16 sati.

Uvođenjem dužeg rada sa građanima u toku trajanja turističke sezone i kontinuiranim unapređenjem kvaliteta usluga, Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano je na dostizanje i dosljednu primjenu standarda Evropske unije u oblasti javne uprave u čijem su fokusu građani i njihove potrebe, saopštili su.

Produženo radno vrijeme, u želji da se izađe u susret potrebama građana, istovremeno će doprinijeti i garantovanju jednakih prava na pristup uslugama, smanjenju gužvi i dužine čekanja na uslugu, posebno vodeći računa o osjetljivim grupama, saopštili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor