Poznati francuski pisac napisao knjigu o Novaku Đokoviću

Patrik Beson, nagrađivani francuski pisac, objaviže u oktobru ove godine knjigu o srpskom teniseru Novaku Đokoviću pod nazivom „Đoković, Odbijam“

Prevod ove knjige na srpski jezik o najboljem srpskom teniseru izaći će početkom septembra u „Čigoja štampi”, edicija “Disident”, povodom čega će autor Beson posjetiti Srbiju.

Patrik Beson je francuski savremeni pisac, književni kritičar, novinar, polemičar, član mnogih žirija za dodjelu književnih nagrada. Poznat je kao zaista veliki prijatelj Srbije, dosta je angažovan u francuskoj i srpskoj javnosti, posebno u odbrani srpskog naroda u periodu od 1995. do 2000. koji započinje knjigom objavljenom u Francuskoj “Krik protiv klevetnika Srbije” (1995).

Kao veliki poznavalac, analitičar i kritičar globalističkih kretanja u svijetu veliki je borac za očuvanje pravih tradicionalnih vrijednosti. U tom svijetlu, kroz svoj lični doživljaj, piše ovo slojevito djelo, u kojem u ličnosti Novaka Đokovića, osim jedinstvenog sportiste, prepoznaje sve one moralne, duhovne i duboko humane kvalitete, neophodne za opstanak ljudske vrste, navode iz izdavaštva „Čigoja štampa“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor