Search
Close this search box.

Potrebno 5.000 eura za liječenje trogodišnje Nikolije

Nakon liječenja u Turskoj gdje je ustanovljeno da trogodišnjašnja Nikolija Perunović nema autizam već da zaostaje u razvoju i da su potrebni logopedski tretmani njoj je za takvo liječenje od tri mjeseca boravka sa cijenom tretmana i smještaja potrebno oko 5.000 eura, saopšteno je iz NVO Happy life.

U toj organizaciji naglašavaju da je Nikolija već išla na logopedske tretmane i počela je da izgovara neke riječi da doziva njoj poznate ljude, pa se majka ove djevojčice nada da će uskoro njen problem biti potpuno riješen.

Nikolija je nažalost rano ostala bez oca koji je stradao strujnog udara, a ima i sestru koja boluje od autizma i cerebralne paralize.

– Majka nam se obratila za pomoć jer je kao korisnik samo primanja iscrpila svoje mogućnosti da bi pomogla Nikoliji. Ovo je posljednja nada za Nikoliju i nada se da će uspjeti. Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu maloj Nikoliji. Pordica se zahvaljuje svima koji su i do sada pomoglo i pružili nesebičnu podršku – kazali su u NVO Happy life.

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da ode za Tursku, mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun: 535–0100200161062–34.

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor