Search
Close this search box.

Počelo tradicionalno ukrašavanje Glavnog grada povodom Dana nezavisnosti

Povodom proslave 21. maja – Dana nezavisnosti, ekipe Komunalnih usluga d.o.o. danas su započele sa aktivnostima postavljanja državnih zastava na stubovima javne rasvjete.

Lokacije koje su predviđene za postavljanje zastava su Bulevar Ivana Crnojevića, most Milenijum, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Bulevar Džordža Vašingtona, Moskovska ulica, Bulevar revolucije, Ulica kralja Nikole, Ulica Stanka Dragojevića, Ulica 13. Jula, Trg nezavisnosti, kao i prilazne saobraćajnice prema Glavnom gradu. Takođe, zastave će biti postavljene i na bulevaru prema Golubovcima od kružnog toka na Zabjelu do skretanja za Mojanoviće (kružni tok) do spomenika Golubovci.

“Dinamika postavljanja crnogorskih zastava radi svečanijeg izgleda našeg grada biće usklađena sa redovnim radnim aktivnostima na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije”, poručeno je u saopštenju.

Nakon državnih praznika, Dana nezavisnosti i Dana državnosti, ekipe Komunalnih usluga radiće i na uklanjanju zastava, a za sve pomenute aktivnosti obezbijeđena je sva neophodna tehnička podrška u vidu radne snage, mehanizacije i opreme.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor