Pljevlja zrela za lokalne izbore

Predsjednik lokalnog parlamenta Dragiša Sokić kazao nam je da će se sjednica SO održati krajem ovog mjeseca ili početkom aprila.

PLjEVLjA – Iz lokalnog odbora SNP-a zatražili su da se što prije raspišu lokalni izbori, jer je, kako navode, DPS vlast izgubila svaki vid povjerenja kod građana. Tvrde da lokalna vlast izbjegava da održi sjednicu lokalnog parlamenta, jer neće imati većinu.

-Lokalna vlast u Pljevljima nema više legitimitet dat od strane građana, a o rezultatima njihovog rada bilo bi smiješno govoriti. Lokalna vlast nije stabilna. Da je vještačka, potvrđuje i činjenica da izbjegavaju održavanje sjednica, na kojima za neke predloge od strane lokalne vlasti sigurno ne bi postojala potrebna većina, navodi se u saopštenju SNP-a.

Iz pomenute partije poručuju da DPS polako, ali sigurno postaje politička prošlost, a pojedini koalicioni partneri nestaju sa političke scene.

-Pobjeda opozicije u Nikšiću, koja će imati većinu u Skupštini opštine, ubjedljivo govori da nije bio moguć oporavak prethodne vlasti sklone korupciji i lošim rezultatima, poručili su iz SNP-a uz poziv predsjedniku opštine Igoru Goluboviću da prekine sa obmanjivanjem građana, posebno kada je u pitanju obećanje vezano za gradnju Cementare.

-Ovim putem poručujemo predsjedniku opštine da prvo ozvaniči početak rada Drugog bloka TE, da se pohvali brojem privučenih stranih investitora da ulažu u našu opštinu, da se pohvali smanjenom nezaposlenošću, saniranim crnim ekološkim tačkama, da otvori put Kosanica-Glibaći-Bobovo, da se pohvali dobrim radom javnih preduzeća i započetom toplifikacijom grada, poručili su iz SNP-a.

Predsjednik lokalnog parlamenta Dragiša Sokić kazao nam je da će se sjednica SO održati krajem ovog mjeseca ili početkom aprila.

-Za petak je zakazan kolegijum šefova odborničkih klubova, a sjednicu treba očekivati u periodu od 30. marta do 2. aprila, kazao je Sokić.

B. Je.


Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor