Pljevlja dodjeljuje 17 stipendija najboljim studentima za školsku 2021/22

Opština Pljevlja dodijeliće 17 stipendija najboljim pljevaljskim studentima, koji su, shodno Odluci o stipendiranju studenata, ostvarili najmanju prosječnu ocjenu 9 tokom prethodnih studija.

Foto: dev.aktuelno.me
Foto: dev.aktuelno.me

Stipendije će dobiti 7 studenata završne godine primijenjenih i akademskih osnovnih studija i 10 studenata master studija.

Ovogodišnji stipendisti su studenti završne godine primijenjenih i akademskih osnovnih studija i studenti primijenjenih i akademskih master studija.

Iz ove opštine rekli su da je ovo samo jedan od vidova pomoći koji Opština Pljevlja može pružiti, i u kontinuitetu pratiti i nagrađivati najbolje, koji svojim znanjem, trudom i umijećem postaju aktivni partneri u daljem unaprjeđenju i razvoju Pljevalja.

Upravo su naši najbolji studenti jedan od najvažnijih pokazatelja brige Opštine Pljevlja o mladima, saopštili su iz ove opštine.

S obzirom da prvim konkursom nije raspoređen preostali broj studentskih stipendija za osnovne studije, Komisija će resornom Sekretarijatu predložiti i raspisivanje drugog konkursa, saznajemo iz ove opštine.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor