Dragović o trci sa Partizanom: Nemamo šta da izgubimo

Vođa odbrane Crvene zvezde Aleksandar Dragović propustio je prvu provjeru na pripremama u Antaliji.

Austrijski reprezentativac nije nastupio u remiju sa Mariborom (1:1) iz predostrožnosti od povrede zadnje lože.

On je poručio da je spreman i da će igrati već u petak protiv LASK-a iz Linca.

Dobro se osjećam. Osjetio sam bol u zadnjoj loži na treningu, pa sam u dogovoru sa stručnim štabom propustio prvu utakmicu, ali se već sjutra vraćam u tim„, počeo je Dragović.

Istakao je iskusni štoper da rezultat na pripremnim mečevima nije u prvom planu.

Treninzi su bili dosta jaki. Svi u Crvenoj zvezdi znamo da rezultat na pripremama nije prioritet, već da je u prvom planu priprema ekipe za nastavak sezone. Očekuje nas mnogo mečeva i za svaki moramo da se spremimo dobro, kako bi dali svoj maksimum. Mislim da smo na dobrom putu“.

Rekao je Dragović da su svi u ekipi svjesni koji je cilj u nastavku sezone.

Svake pripreme su teške, pa samim tim i nema mnogo vremena za zabavu. Cilj je da se što bolje spremimo za prvenstvo, jer ipak zaostajemo pet bodova, pa samim tim moramo još više da radimo nego do sada. To su pripreme, tako da ne razmišljamo toliko o tome šta je lijepo, a šta ne. Svjesni smo da moramo što bolje da se pripremimo, i dajemo svoj maksimum da tako i bude.

Motivisan je austrijski reprezentativac pred proljećni dio sezone, ali je i naglasio da su pobjede neophodne u borbi za titulu.

Zaostajemo pet bodova i nemamo šta više da izgubimo. Kako ja volim da kažem, idemo na sve ili ništa i cilj je da osvojimo titulu. Očekuje nas 16 utakmica, i moramo da pobijedimo na svakoj kako bi osvojili prvenstvo. Spremamo se za to i nadam se da će Bog da gleda na nas„.

Rezultati na pripremama nisu bitni, kaže Dragović.

Spreman sam za tu utakmicu i nadam se da ćemo ostati neporaženi. Rekao sam već da rezultat nije u prvom planu, već nam je cilj da se uigramo i što bolje pripremimo za prvu utakmicu u proljećnom dijelu, protiv Čukaričkog„, zaključio je Dragović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor