Search
Close this search box.

Plesni klub ,,Duga” sa učešćem na Državnom prvenstvu savremenog plesa

Plesni klub ,,Duga’’ uzeo je učešće na Državnom prvenstvu u savremenim plesovima, u organizaciji Plesnog saveza Crne Gore i plesnog kluba “Beauty” iz Podgorice, koje je održano 16. aprila 2022. godine u Bemax Areni.
Foto: Plesni klub DUGA
Foto: Plesni klub DUGA
Članovi Plesnog kluba ,,Duga’’ su nakon višemjesečnih priprema publici i žiriju predstavili 9 plesnih tačaka u 4 kategorije: Mini kids, Djeca, Juniori i Odrasli. Učešće je uzelo oko 120 djece iz Berana i Bijelog Polja.
Za članove plesnog kluba ,, Duga“ iz Bijelog Polja ovo je bilo prvo takmičenje i kako kažu izuzetno su zahvalni na prilici da predstavljaju svoj grad. Bogatiji su za jedno novo iskustvo i raduju se novim prilikama koje dolaze. Usavršavanje, rad i disciplina rezultiraće još boljem uspjehu u budućnosti.
Super Kids BP i koreografija ,,Snežana u Dugaland-u’’ zauzeli su četvrto mjesto u kategoriji Mini Kids.
Magic & Stars BP osvojili su peto mjesto koreografijom ,,Čajanka’’ u kategoriji Djeca. Pored ovih koreografija, ,,Duga“ je ovojila 6 prvih i jedno treće mijesto u različitim disciplinama i kategorijama.
Plesni klub ,,Duga“ izrazio je zahvalnost JU Centar za sport i rekreaciju pri Opštini Bijelo Polje koji su obezbijedili takmičarima prevoz.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor