Search
Close this search box.

Pet maloljetnika osumnjičeno za 30 teških krađa u Podgorici

Podgorička policija je uhapsila pet maloljetnika od 14 do 17 godina zbog sumnje da su izvršili 30 krivičnih djela teška krađa od 17. decembra 2022. godine do 5. januara 2023. godine, saopšteno je iz Uprave policije.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su nizom preduzetih aktivnosti rasvijetlili seriju teških krađa izvršenih na teritoriji Glavnog grada i uhapsili četiri maloljetne osobe, a protiv jednog maloljetnika podnijeli krivičnu prijavu”, stoji u saopštenju.

Oni su, kako se sumnja, upotrebom podesnih sredstava provalili u 30 objekata (prodavnica, apoteka, ugostiteljskih objekata, butika, sportska kladionica, objekat škole stranih jezika, objekat NVO, salona ljepote, itd).

Kako navode iz policije, oni su iz objekata otuđivali novac, garderobu i različite predmete koje su potom prodavali za sada nepoznatim licima.

“Četiri osumnjičena maloljetnika su uhapšena po nalogu državnog tužioca za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, a protiv jednog je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da su izvršili 30 krivičnih djela teška krađa”, ističu iz Uprave policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor