“PARTIJA CRNOGORSKIH MUSLIMANA – NOVA SNAGA BIJELOG POLJA” PREDALA LISTU: NOSILAC DAMIR BEKTAŠEVIĆ

Partija crnogorskih Muslimana predala listu za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju, koji će se održati 23. Oktobra.
“Partija crnogorskih Muslimana će nastojati da zaštiti prava Muslimana koji su godinama bili marginalizovani i sluzili kao glasačka mašina. PcM Kao patriotska partija jer su Muslimani decenijama dokazali da su bez bilo kakvog interesa bili za Crnu Goru. BIJELO POLJE kao grad koji će dati šansu mladima i sačuvati mlade da ne odlaze, da Bijelo Polje bude grad u koji se ostaje i dolazi a ne grad iz koga se odlazi”, saopštili su iz ove partije.
Na listi „Partija crnogorskih Muslimana – Nova snaga Bijelog Polja“ nosilac je Damir Bektašević a na listi se još nalaze: Medina Kolić, Elvis Mučić, Edita Fetić, Damir Drpljanin, Amila Ćevapović, Alen Kolić, Hajrija Fetić, Sanel Mehović, Adela Drpljanin, Nermin Dacić, Edita Sijarić, Anela Međedović, Mujanović Edis, Bećirović Adnan, Kuč Suada, Bektašević Šefko, Kolić Dina, Međedović Elma, Begović Kemal, Edin Muradbašić, Međedović Ajla, Begović Asmir, Bektašević Jusuf, Kuč Abaz i Suada Drpljanin Fetić.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor