Search
Close this search box.

Palević i Ašanin potpredsjednici Opštine Mojkovac

Sjednica SO Mojkovac na kojoj su izabrani potpredsjednici Opštine Mojkovac održana je danas, saopšteno je iz Opštine.

“Odlukom većine odlučeno je da tu funkciju u narednom četvorogodišnjem mandatu obavljaju Ivan Ašanin (URA) i Goran Palević (Ne damo Mojkovac)

Takođe, na sjednici su razriješeni; Odbor direktora DOO „Komunalne usluge – Gradac“ Mojkovac, predsjednik i članovi Savjeta JU Centar za kulturu „Nenad Rakočević“ Mojkovac kao i članoai Upravnog odbora JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Mojkovac“”, navode u saopštenju.

Odlukom većine naimenovani su novi članovi i predsjednici u tim institucijama.

Iz DPS su poručili da će biti konstruktivna opozicija.

„Ljudi koji su preduzeli rukovođenje Komunalnim preduzećem, moraju da nastave da drže visok nivo i da imaju veliki odgovornost. Mi ćemo dati podršku novom Odboru direktora i podržaćemo svaki dobar predlog“, kazao bivši direktor Komunalnog preduzeća, odbornik DPS-a Predrag Smolović.

Podsjetimo, vlast u Mojkovcu, nakon lokalnih izbora, koji su održani 5. decembra prošle godine, čine koalicija “Za budućnost Mojkovca”, Demokrate, URA i GG “Ne damo Mojkovac” i Ujedinjena Crna Gora.

Za predsjednika Opštine, početkom februara, izabran je Vesko Delić iz “Za budućnost Mojkovca”, dok je predsjednik SO Marko Janketić iz Demokrata.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor