Opština Kolašin i Moj Lab potpisali ugovor o saradnji: Obezbijeđeni popusti za građane

Opština Kolašin i PZU Poliklinika „Moj Lab“ potpisali su ugovor o saradnji kojim se obezbjeđuju popusti u visini od 15% na usluge laboratorije i to za:

• Penzionere
• Studente
• Nezaposlena lica
• Lica sa invaliditetom
• Korisnike materijalnog obezbjeđenja porodice

Popust se, kako objašnjavaju, ostvaruje uz potvrdu izdatu od strane nadležnog organa u zavisnosti kojoj kategoriji pripada korisnik ( Fond PIO, ZZZCG…) i važi u slučaju redovnih cijena. Popust se ne odnosi na akcijske usluge, prenatalne testove i testove čija se obrada vrši u inostranstvu.

Predsjednica opštine Marta Šćepanović, je navela da opština Kolašin ostaje posvećena očuvanju i unaprijeđenju zdravlja svojih stanovnika, budući da je kvalitetna zdravstvena zaštita u vrhu agende prioriteta. Šćepanović je navela da će nastaviti da kroz ovakve i slične aktivnosti u drugim oblastima omogući pogodnosti i veći komfor i na taj način poboljša kvalitet života sugrađana.

Predstavnici PZU Poliklinika „Moj Lab“ Slađana Pavlović i Dražen Kalezić, naveli su da je Poliklinika „Moj Lab“ kao svoju viziju i osnovni pokretač definisala zdrave ljude i zdrava partnerstva. U tom pravcu, kroz svoje nepuno dvogodišnje djelovanje, a kao društveno odgovorna kompanija, kroz kulturu brige, kvaliteta, uslužnosti i inovativnosti, ustanova je fokusirana na unapređenje zdravstvenih ishoda i prepoznata kao partner pacijenata, njihovih porodica, ljekara, zaposlenih i zajednice.

izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor