Search
Close this search box.

Opština Bar nagrađuje najbolje policajce: Stanje bezbijednosti na visokom nivou, značajan doprinos lokalnoj zajednici

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas povodom Dana unutrašnjih poslova Crne Gore policijske službenike iz Bara koji su predloženi za najbolje policajce u svojim sektorima od strane svojih kolega i rukovodilaca. Predsjednik je njima uručio prigodne zahvalnice dok je Opština Bar opredijelila sredstva u iznosu od po 500 eura kao posebnu nagradu za njihov doprinos zajednici.

“Za najbolje službenike nagrađeni su Damir Kujović u oblasti bezbijednosti saobraćaja, Saša Knežević u oblasti poslova javnog reda i mira i Mithat Ćorović iz kriminalističke policije, a prijemu su prisustvovali i njihovu rukovodioci Siniša Stojović i načelnik Veselin Tabaš”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Ocijenjeno je da je stanje bezbijednosti na visokom nivou bez većih bezbjednosnih izazova te da su sva počinjena djela protiv zakona razriješena i otrkivena. Raičević je poručio da je godina za nama bila izazovna, naročito kada je u pitanju sezona, održavanje brojnih manifestacija i regulacija saobraćaja, ali da je doprinos policije bio nemjerljiv na čemu se posebno zahvalio i ocijenio da je saradnja sa Odjeljenjem bezbijednosti Bar kontinuirano na veoma visokom nivou.

“Biti policajac nije samo profesija, već i poziv, misija očuvanja mira i sigurnosti, života i imovine svih ljudi, velika odgovornost i rizik koji vi svjesno preuzimate u najboljem interesu lokalne zajednice. Time je još veća čast što ste baš vi izabrani za najboljeg službenika policije koji svoju službu i zadatke u oblasti bezbijednosti saobraćaja obavlja na najvišem profesionalnom nivou na čemu vam posebno čestitam.” naveo je Raičević u čestitki.

Raičević je poručio da će Odjeljenje bezbijednosti u lokalnoj upravi Opštine Bar uvijek imati snažnu podršku i otvorenog partnera te da će nastojati da zajednički rješavaju važna pitanja od značaja za građane ali i službenike policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor