Search
Close this search box.

OIK Žabljak potvrdila svih šest lista odborničkih lista za izbore 23. oktobra

Opštinska izborna komisija sa Žabljaka danas je potvrdila koalicione ili partijske odborničke liste za lokalne izbore koji će se održati 23. oktobra, saopštio je predsjednik OIK Božo Tomčić.

Prijavljeno je šest lista a prema hronologiji predaje prva je “Prava stvar, Koalicija radimo i razvijamo Žabljak” koju čine DPS i SD. Na listi, koja je u dosadašnjem sazivu SO Žabljak činila vlast, nalazi se 31 potencijalni odbornik a prvi na listi je diplomirani inženjer informatike Marko Božović(DPS).

Nova snaga na političkoj sceni u gradu pod Durmitorom, “Durmitorska inicijativa” na izbore će sa svih 31 potencijalnih odbornika a prvi na listi je diplomirani pravnik Radoš Žugić.

Kao treći listu sa 31. imenom su predali “Demokrate-Pero Popović idemo ljudi” a nosilac liste je diplomirani mašinski inženjer Pero Popović.

Sa punom listom od 31. imena slijedi “Demokratski front-za budućnost Žabljaka” sa prvim na listi, diplomiranim inženjerom šumarstva Ivanom Popovićem.

Slijedi lista Socijalističke partije Crne Gore “Temeljno za Žabljak” na kojoj je takođe 31 ime a predvodi ih aktuelni predsjednik mladih te partije, diplomirani inženjer saobraćaja Nikola Milićević.

Kao šesta predata je lista “Velibor Ostojić-Prava Crna Gora-Držimo riječ-Marko Milačić”. Lista broji 23 potencijalna odbornika a predvodi je Velibor Ostojić, brat episkopa Budimljansko-Nikšićkog Metodija(Ljubiše Ostojića.

izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor