„O čemu da razgovarate sa nekim koga ste nazvali izdajnikom“

Iz Građanskog pokreta URA odgovorili su na saopštenje Demokratske Crne Gore, ističući da nevjerovatno zvuči poziv za razgovor od te stranke. Kako su kazali, pitaju je li poziv od Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića ili je opet neka omaška njihovog čuvenog press centra.

„Drage Demokrate, o čemu ćete razgovarati sa nekim za koga ste rekli da je izdajnik? Sa nekim za koga tvrdite da je uzeo 21 milion? Sa ljudima koje optužujete da politički djeluju, a u slobodno vrijeme švercuju kokain? Juče ste govorili: kukavice, izdajice, šiptari, pajovići, kriminalci, a danas – sjednimo da razgovaramo o manjinskoj vladi. Ni nama ni građanima nije jasno o čemu se radi? Da niste uzeli 21 milion“, poručili su iz pokreta URA.

Ako je vaš poziv iskren, kako navode, onda znači da ste sve vrijeme pričali neistine i obmanjivali javnost.

„Ako je to tako, onda sa nama nemate o čemu da razgovarate. Poslije podrške vašeg lidera fašističkim povicima, vašeg javnog pozivanja na linč neistomišljenika, na dugo vrijeme ste kompromitovali svoju partiju. Što se tiče URA ova Vlada je završila svoj mandat. Ponudili smo model manjinske vlade, na koji očekujemo izjašnjenja svih 81 poslanika u Skupštini Crne Gore“, kazali su u saopštenju.

Kako su istakli, nadaju se da građani sada jasno vide vašu principijelnost, dosljednost i istinu.

„Spremni ste na sve, samo da sačuvate fotelje“, rekli su iz URA.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor