NTO CG domaćin blogerima i influenserima iz Egipta: Poručićemo svima da moraju da posjete Crnu Goru

Stvarno mi se sviđa Crna Gora, posebno nevjerovatni pejzaži i priroda. Poručiću svim prijateljima da je moraju posjetiti. Najviše me je oduševilo Crno jezero, kazao je Shereen Ragaie Abdellatif

ganizacija Crne Gore bila je domaćin blogerima i influenserima iz Egipta koji su sletjeli prvim letom na relaciji Kairo – Podgorica, 26. jula tekuće godine.

Neki od najpoznatijih blogera i influensera, zajedno sa oko 70 turističkih agenata, stigli su u Crnu Goru, čime se Crna Gora po prvi put otvorila za novo tržište – Egipat.

Kako navode u saopštenju, ovo je bila prilika da se Crna Gora promoviše na ovako značajnom tržištu i putem  društvenih mreža blogera i influensera sa ogromnim brojem pratilaca.

Tokom sedmodnevne posjete, kako se dodaje, influenseri i blogeri su posjetili Budvu, Kotor, Perast, ali i centralni i sjeverni region Crne Gore. Imali su priliku da uživaju u izletima na Skadarskom jezeru, Lipskoj pećini, Crnom jezerom, Rijeci Crnojevića, te vide predivne panorame na mostu na Đurđevica Tari, Svetom Stefanu i Njegušima.

– Crnu Goru sam doživjela kao izuzetno lijepu zemlju sa prirodnom ljepotom koja ostavlja bez daha i veoma ljubaznim ljudima. Reći ću svima iz Egipta da ukoliko planiraju da putuju u inostranstvo, imaju na umu Crnu Goru – poručila je Dina Mihammed Abouelanin

– Stvarno mi se sviđa Crna Gora, posebno nevjerovatni pejzaži i priroda. Poručiću svim prijateljima da je mora nama – poručila je Shereen Ragaie Abdellatif.

Tokom ove sezone realizovaće se ukupno osam čarter letova, a grupe će se smjenjivati svakog utorka, zaključno sa 20.09.2022. godine, poslednjim danom važenja privremenog viznog režima za ovu godinu, dodaje se.

Ova studijska posjeta organizovana je zajedno sa turističkom agencijom Montenegro Tourist Service, uz podršku LTO Podgorica,  HG Budvanska rivijera, Lipske pećine i kompanije Kormoran, zaključuje se u saopštenju

izvor: dan
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor