Search
Close this search box.

Nema novih zaraženih: Od koronavirusa oporavljena 101 osoba, trenutno 207 oboljelih

Od jutrošnjeg presjeka urađeno je još 210 analiza tetstova od kojih nije bilo pozitivnih na koronavirus, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Porastao je broj onih koji su se oporavili i taj broj iznosi trenutno 101. Od početka infekcije koronavirusa u Crnoj Gori je urađeno 5085 testova.

“Laboratorije Instituta završile su analizu 210 uzorka među kojima je nije bilo novopozitivnih na prisustvo novog koronavirusa. Ukupan broj inificranih od početka dešavanja sa novim koronavirusom ostaje nepromjenjen i iznosi 313, a ukupan broj urađenih testova na COVID19 je 5085”, naveli su iz IJZ.

Među dobijenim rezultatima bili su drugi uzastopni negativni nalazi za 11 pacijenata koji se oporavljaju i to iz Tuzi šest, Podgorice dva, Andrijevice, Bara i Bijelog Polja po jedan, tako da je broj oporavljenih trenutno 101.

Od ukupnog broja registrovanih slučajeva trenutno oboljelih je 207, a na bolničkom liječenju se nalazi 34 osoba. Ukupno oporavljenih je 101, dok je pod nadzorom 2445 građana. U Crnoj Gori je do sada preminulo pet muškaraca koji su bili pozitivni na koronavirus.

Izvor: CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor