Search
Close this search box.

Nejmar odlazi i ponovo ruši svjetski rekord?

Prošle godine je produžio ugovor, ali kako koja sezona prolazi, Nejmar igra sve slabije. Prve godine je dao 28 golova, druge 23, zatim 19, 17, i sada samo pet. I dalje kada pogledate skor, on je postigao 92 gola u 136 mečeva, ali je često povrijeđen, plus stav je problem sa kojim su se u PSŽ nekako saživjeli, jednostavno Nejmara je nemoguće promijeniti kada su odlasci u Brazil u pitanju, način života, ali često i ponašanje na terenu.

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Ali, sada je na meti navijača, već ima 30 godina, nije donio Parižanima prevagu u Evropi niti uspio da naslijedi Mesija sa kojim je sada saigrač.

Zbog toga, ako bude stigla ponuda o kojoj se priča, PSŽ bi mogao da je prihvati bez problema.

Naime, Njukasl koji je blizu opstanka i najbogatiji je klub na svijetu, razmišlja da kao poruku rivalima, ali i znak prestiža Rijada u geo-politici kupi Nejmara i plati nešto više od 222 miliona koliko je koštao “Svece” kada je 2017. dolazio u Pariz.

Naravno, neće biti lako ubijediti ga, ali imaju adute, prije svega, Nejmar bi postao najplaćeniji igrač u istoriji fudbala. Sada je pitanje smije li Doha da proda fudbalera najvećem rivalu na Bliskom Istoku, ali stiče se utisak da žele da krenu u novu eru, odlazi Mbape, Nejmar je teret oko vrata, probaće da naprave novi tim, da krenu drugim putem i da forsiraju mlađe igrače, dijelom iz svoje škole.

Nejmar bi, pišu engleski mediji rado otišao iz Pariza, ali ne baš u Njukasl, njegove opcije su Barselona ili Mančester Siti, što je nemoguća misija, prvi nemaju novca, drugi i nisu zainteresovani posebno. Dakle, ostaje sjever Engleske, nezamisliv novac, no sačekajmo da ponuda stigne, kako sada stvari stoje, ako se to desi, odluka će biti u rukama Brazilca.

Izvor: Antena M

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor