Mladi bjelopoljci boravili na Žabljak

Nevladina organizacija Euromost sa mladim učesnicima projekta”Budi mladi ekolog”, boravila dva dana na Zabljak, gdje su se upoznali sa svim prirodnim ljepotama na sjeveru Crne Gore.

Projekat”Budi mladi ekolog”, finasira opstina Bijelo Polje kroz raspodjelu sredstava NVO i ovo je poslednja aktivnost projekta, koja je planirana da se realizuje u prirodnom okruženju na Durmitoru.

Od planiranih 10. radionica prije boravka na Žabljak, mladi bjelopoljci su predhodno prošli osam , dok su poslednje dvije radionice prošli kako je i planirano projektom na Žabljak, pod nazivom ,,Kroz prirodu do željenog cilja”, naveli su iz nevladine organizacije,,Euromost”.

,,Kroz ove dvije radionicu  mladi učesnici na projektu su se upoznali sa svim prirodnim sadržajem i značajem očuvanja životne sredine. Mladim učesnicima  je održano i predavanje u prirodi, takodje, su i sami učesnici pokazali kroz svoja izlaganja, koliko su naučili i spremni da postanu vršnjački edukatori, na temu zaštite životne sredine, kazao je profesor Blagoje Vujisić, koji je realizovao radionice .

Sa mladima kroz projekat su  radili profesori Eladana Camović i  Blagoje Vujisić.

Mladim učesnicima na projektu,,Budi mladi ekolog”, će se 15. februara na godišnicu rada nevladine organizacije Euromost, uručiti sertifikati za mladog ekologa.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor