Milačić poručio sa Kosova: Ovo je dio crnogorske duše

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, generalni sekretar Vladislav Dajković, i član Glavnog Odbora Darko Stijović, nakon posjete Kninu, boravili su danas na Kosovu, u sklopu jednodnevne posjete srpskog naroda, na poziv predsjednika Srpske liste.

Predstavnici prosrpskih političkih stranaka danas na Kosovu

Predsjednik Prave Crne Gore u Orahovcu je poručio:

“Prava i iskonska Crna Gora je uz srpski narod na Kosovu i Metohiji i želim da vam u ime nje prenesem simboličnu podršku i pozdrave uz želju da smognete snage da izdržite i istrajete. Kao predstavnik nove generacije političara u Crnoj Gori srećan sam što uspostavljamo kontakte koji će u godinama pred nama stvoriti mrežu prijateljstva i bratstva. Na nama, na novim ljudima u politici, je obaveza da izgradimo povjerenje i da uradimo sve da pomognemo jedni drugima. Na to nas obavezuju naši preci i naši potomci, pogotovo imajući u vidu našu obavezu prema najvecem sinu Crne Gore, Njegosu, koji je gradio, cuvao i ocuvao kosovsku ideju. Kosovo jeste srce Srbije, ali je i dio duše prave Crne Gore“- poručio je on.

U saopštenju Prave Crne Gore nijesu pominjani predstavnici ostalih prosrpskih stranaka, pa je ostalo nejasno da li su i oni danas na Kosovu.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor