Search
Close this search box.

Marković: Po Đalovića pećini ćemo biti poznati u svijetu

„Počinjemo samo jedan u nizu projekata koji su vezani za valorizaciju Đalovića pećine, državnog projekta koji je vrijedan više od 19 miliona eura“, rekao je Marković na svečanosti polaganja kamena temeljca mosta preko rijeke Bistrice.

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je građanima bjelopoljskog kraja prilikom posjete gradilištima budućeg turističkog kompleksa Đalovića pećine da će projekat vrijedan više od 19 miliona eura učiniti taj dio Crne Gore poznatim širom svijeta i stvoriti nove prilike za zapošljavanje i razvoj.
„Počinjemo samo jedan u nizu projekata koji su vezani za valorizaciju Đalovića pećine, državnog projekta koji je vrijedan više od 19 miliona eura“, rekao je Marković na svečanosti polaganja kamena temeljca mosta preko rijeke Bistrice.
Premijer je, kako je saopšteno iz Vlade, podsjetio da je u toku rekonstrukcija puta Bistrica – Gubavač, dužine devet kilometara i vrijednosti pet miliona eura i da su ugovoreni radovi na izradi visitoring centra sa pratećim projektima koji uključuju i regulaciju korita rijeke Bistrice.
Izvor: Vijesti
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor