Search
Close this search box.

Krivokapić: Sve i da jesam kazao to što Đukanović tvrdi, to se ne prepričava kroz javne nastupe

Bijedno je i maliciozno to što se predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović usljed nesposobnosti da odgovori na konkretna pitanja novinara, “vadi” prepričavajući moje navodne, bolje reći izmišljene riječi, kazao je bivši premijer Zdravko Krivokapić.

“Sve i da jesam kazao to što Đukanović tvrdi, to se ne prepričava kroz javne nastupe. To je stvar elementarne kulture”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Ukoliko bi, kaže, iznosio svoje lične impresije o Milu Đukanoviću i njegovom ponašanju na zatvorenim sastancima, najvjerovatnije bi morao da se izražava u formi ljekarskih dijagnoza.

“Ipak, to mi ne dopuštaju lično dostojanstvo i porodično vaspitanje”, poručuje Krivokapić.

Krivokapić je navodno rekao kako je imao realan uvid u zagrobni život. To je Đukanović kazao u odgovorima tokom intrevjua za Radio Slobodna Evropa, upitan zašto za bivšeg premijera tvrdi da je vjerski fanatik.

“Vjerski fanatik je čovjek koji sjedi u mojoj kancelariji, kao što sada Vi i ja pričamo, i koji mi kaže da je potpuno siguran da se snagom vjere pomjeraju planine. I koji mi je kazao da, za razliku od mene, vjeruje u zagrobni život i da je imao realan uvid u zagrobni život”, kazao je Đukanović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor