Koncert Bojana Marovića u Beogradu; Najava festivala krajem juna

Koncertom Bojana Marovića na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija Opštine Herceg Novi najavila je novi festival „Naše more, naše skale“.

Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Festival će biti organizovan od 27. do 29. juna ove godine, pa će i ovo ljeto proteći u znaku muzike.

Direktor Turističke organizacije Opštine Herceg Novi Đorđe Stanojlović kazao je da će festival “Naše more, naše skale” biti svojevrsni rivajvel “Sunčanih skala” koje su bile brend Herceg Novog, po kojem je grad bio prepoznatljiv, a bile su i razlog više zbog kojeg su se gosti rado vraćali Herceg Novom.

Stanojlović: -“Sigurni smo da će i ovaj festival u narednom period zaživiti, stvoriti još veći broj muzičkih zvijezda i privući što više gostiju koji će rado boraviti i u ovom periodu predsezone kod nas u Herceg Novom”, kazao je. Dodao je da je organizovanje ovog festivala od velikog značaja.

Prema riječima Stanojlovića, Herceg Novi je grad kulture, muzike, festivala, i ovo je, dodaje – samo jedan šaraf u svemu tome nadajući se da će dodatno podići svijest o Herceg Novom kao o važnom turističkom mjestu i destinaciji koja će biti nezaobilazna za goste kako iz regiona, tako i iz ostatka svijeta.

Kako ističe, festival “Naše more, naše skale” je u organizaciji Adria TV i Radija S.

Stanojlović: -“Sa njima smo uspostavili sjajnu saradnju koja će biti oslonac kako medijskog prezentovanja Herceg Novog, tako i generalno u kreiranju festivalske politike grada”, zaključio je Stanojlović.

Muzička zvijezda čiji koncert je obilježio današnji sajamski dan, Bojan Marović, zahvalio se Adria TV, Radiju S, Telekomu Srbije i Opštini Herceg Novi, kao i turističkoj organizaciji tog grada.

“Mi smo svi počeli iz Herceg Novog, sa festivala, tako da smatram da smo dužni da budemo rame uz rame sa svima i da to ide svojim tokom”, poručio je Marović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor