Kenan Erović smatra da tvrdnje da nema grijanja u Opštoj bolnici Bijelo Polje imaju zlonamjernu poruku

Direktor Opšte Bolnice Kenan Erović  u razgovoru sa novinarkom portala sjevercg, a povodom objavljivanja pojedinih medija o navodnom lošem stanju grijanja u Opštoj bolnici Bijelo Polje je naveo, da su to  zaključci na osnovu anonimnih prijava, te da smatra da ima zlonamjernu poruku.

 

Erović je kazao da je Opšta bolnica u Bijelom Polju  otvorena za sve ljude i da su pored postojeće mreže ubacili  dodatna grijanja.

,,U svakoj sobi sada ima i radijator, na dječijem odjeljenju  grijanje je bilo u lošem stanju i pisalo se o tome prethodnih godina, ali smo riješili taj problem tako što smo u svim sobama postavili grejna tijela, kao i u  hodnicima, navodi Erović.

Kotlara se nalazi uz samo interno odjeljenje i čak je najjače grijanje upravo tu. Osim toga, da je interno odjeljenje dobro, mi ne bi smo ulazili u projekat izgradnje novog internog odjeljenja ove godine, za koji su opredijeljena sredstva, da ima nedostataka, sigurno da ima, ali će raditi na otklanjanje svih tih nedostataka“, naveo je Direktor Opšte Bolnice Kenan Erović u intervjuu sa novinarkom portala sjevercg , koja je danas obišla sva odjeljenja u ovoj bolnici i sama se uvjerila o stanju u istoj, a što će kroz sjutrašnji tekst objaviti na našem portalu.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor