Kartal dobio dozvolu Rudara da ode na Maldive

Rudar i pored polarnih temperatura nastavlja pripreme u Pljevljima, a Nemanja Kartal već za dva dana nastaviće sa treniranjem u srcu Indijskog okeana, na najegzotičnijem mjestu na svijetu, Maldivima.

Tačno je da će jedan od naših najboljih igrača dobiti dozvolu kluba da karijeru nastavi na Maldivima. Nemanja je svojim radom, ponašanjem i odnosom prema dresu matičnog kluba zaslužio da mu izađemo u susret. Ponuda koju je dobio za polugodišnji ugovor je takva da jednostavno nije smio da je propusti, kazao je sportski direktor Rudara Željko Tomašević.

Naravno da će se odlazak Kartala odraziti na odbrambenu liniju tima, jer je klub ranije napustio Branimir Jočić.

Tačno je da će se odlazak Kartala odraziti na ekipu, biće tu nekih promjena, ali i novih imena, a možda se neko i vrati u Rudar. U stalnom smo kontaktu sa značajnim brojem igrača, ne sjedimo skrštenih ruku. Možda neki klubovi nude više novca, ali mi nudimo nešto što drugi ne mogu. Svaki igrač dobiće priliku da se dokaže i sigurno je da će onaj za koga smatramo da nam je neophodan dobiti značajnu minutažu, istakao je bivši kapiten Pljevljaka.

Tomašević je napomenuo da je želja stručnog štaba da se prije odlaska u Antaliju formira ekipa.

To ne znači da u Turskoj nećemo, ukoliko bude potrebno, angažovati nekog igrača, ali ima još dosta vremena do tada, zaključio je sportski direktor Pljevljaka.

Rudar su, pored Kartala, do sada napustili Miloš Zečević, Branimir Jočić, Ivan Vujović i kako stoje stvari Zakaria Suraka. Od pojačanja za sada se pulenima Rada Petrovića pridružio Balša Banović.

Izvor: pvportal.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor