„Izglasavanje zakona suprotno volji građana Zete“

Sinoćno izglasavanje zakona kojim je Zeta postala samostalna opština odvilo se kao u najcrnja vremena vlasti Mila Đukanovića – u ponoć, skandalozno, prevarno i, najvažnije, suprotno volji građana Zete, saopštio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

„Svi aspekti „Zetskih zakona“ su već poznati: Teritorija i svi drugi resursi samostalne opštine Zete su izmasakrirani prije nego što se opština i rodila, isključivo zbog predizbornog inžinjeringa“, naveo je Dajković.

Kazao je da kao rođeni Podgoričanin i prijatelj Zećana, ne očajava.

„Ovaj nakaradni zakon ćemo suspendovati već u sledećim mjesecima i Zeti dati ono što joj pripada – ni manje, ni više od toga. S druge strane, čak i uz bestidnu manipulaciju glasovima, Podgorica će biti oslobođena, a Zeta postati još jedna srpska opština u nizu oslobođenih opština u Crnoj Gori“, saopštio je Dajković.

Ocijenio je da je da se Ivan Vuković kvalifikovao za najgoreg gradonačelnika Podgorice

„Za vrijeme njegovog mandata Podgorica ostala bez polovine teritorije – Bez Zete i Tuzi. To je samo pokazatelj koliko su naši sugrađani iz Zete i Tuzi zapravo bili nesrećni u Podgorici kojom je rukovodio DPS, Milo Đukanović i Ivan Vuković. Ipak, brzo će 23. oktobar“, zaključio je Dajković.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor