Search
Close this search box.

Izboden mladić: Zbog pokušaja ubistva uhapšen Vučković, Gardašević osumnjičena za pomaganje

Sumnja se da je Đ.V. juče, oko 13.20 časova , nakon kraćeg verbalnog konflikta sa oštećenim A.P., koji se nalazio u jednom vozilu kao suvozač, upotrebom noža oštećenom zadao više ubodnih ranaPodgorička poliija je, preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ubistva u pokušaju koje se dogodilo juče, lišili slobode Đ.V. (44) koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju, dok je T.G. (41) je lišena slobode zbog krivičnog djela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog djela.

Kako nezvanično sazanje portal Dan, slobode su lišeni Đorđe Vučković i Tanja Gardašević iz Podgorice.

Sumnja se da je Đ.V. juče oko 13.20 časova u ulici Žrtava fašizma u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog konflikta sa oštećenim A.P. (27), koji se nalazio u jednom vozilu kao suvozač, upotrebom noža oštećenom zadao više ubodnih rana nanoseći mu teške tjelesne povrede opasne po život. Osumnjičena T.G. je licu osumnjičenom za pokušaj ubistva pružila pomoć nakon izvršenog djela- navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je za Đ.V. donio rjšenje o zadržavanju, dok je T.G. pustio da se brani sa slobode.

IZVOR:DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor