Ibrahimović obišao radove na auto-putu

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović istakao je da je malo projekata koji će uticati na razvoj crnogorske ekonomije kao što je izgradnja auto-puta Bar-Boljare.

Ovo je, kako je kazao, zasigurno najveći infrastrukturni projekat koji će snažno uticati na sveukupan razvoj crnogorskog društva.

,,Od svih učesnika na projektu očekujem punu posvećenost kako bi se stvorili preduslovi da u ljetnjem periodu bude omogućena i njegova komercijalna upotreba, dok će akcenat u mom mandatu biti na stvaranju preduslova za nastavak gradnje narednih dionica. Ovo je siguran put ka zapadnom sistemu vrijednosti i put ka boljem životnom standardu svih građana Crne Gore“, istakao je Ibrahimović, koji je obišao radove na auto-putu.

Realizacijom ovakvog projekta se stvaraju mogućnosti da uz bolje saobraćajno povezivanje sjevernog regiona sagledamo i mogućnosti za otvaranje novih proizvodnih kapaciteta, a time i za otvaranje novih radnih mjesta, kako bi se kvalitet zivota stanovnika sjevernog regiona unaprijedio, naveli su iz Ministarstva kapitalnih investicija.

,,Bez obzira na politička dešavanja u zemlji, bez obzira na geopolitičke promjene na globalnom nivou, moramo da nastavimo gdje smo stali, jos posvećenije i odlučnije nego ranije’’ naglasio je Ibrahimović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor