„Hoće da nagrade Valentinu Pavličić koja je namjerno pravila greške u korist optuženih za ubistvo mog brata“

Slavica Šćekić, sestra ubijenog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića kazala je da je u saznanju da će sutkinja Višeg suda u Podgorici, Valentina Pavličić, biti predložena za predsjednicu Vrhovnog suda Crne Gore. Kako navodi, kažu da je to jedan od „ozbiljnijih“ kanditata za tu veoma delikatnu funkciju.

„E, i ja sam, veoma ozbiljno zabrinuta, zbog jedne takve ne samo mogućnosti, vec i pomisli da će se to obistinititi. Umjesto odgovornosti za namjerno pravljene greške u postupku protiv optuženih za ubistvo moga brata Slavoljuba, u kojem je sutkinja Valentina Pavličić, bila član vijeća sudija, ona je za nagradu bila unaprijeđena za sudiju Evropskog suda, da tamo „dijeli pravdu“. „Pravdu je dijelila“ i u postupku protiv optuzenih za ubistvo moga brata Slavoljuba. Pravde nema. Na nju Slavoljubova porodica ceka 17.dugih godina!“, napisala je Šćekićeva.

Ona naglašava da ko god bude predložio ovu „personu“ za predsjednicu Vrhovnog suda, to će biti dokaz da taj predlagač radi po diktatu i „migu“ individue koja vlada 30.godina, u Crnoj Gori.

„Ali, dalje nece moci!“, zaključuje Šćekićeva.

izvor.adria tv

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor